Sevgililer Günü’ne Hazırlık Rehberi



Sevgililer Günü’ne çok az kaldı! Sizin için özel biriyle güzel zaman geçirmek için ister romantik bir akşam yemeği, ister evde bir film gecesi veya sürpriz bir hafta sonu kaçamağı planlayın, elinizden gelenin en iyisini yapmak istediğinizi biliyoruz. Planınız ne olursa olsun eşlik edecek şık bir kombin ve muhteşem bir makyaj için ipuçlarımızı keşfedin!

Sevgililer Günü bahane, kendini şımartmak şahane! Bu mottoyu hazırlıklar boyunca aklınızdan çıkarmayın. İçinde iyi hissedeceğiniz elbiseleri, güzelliğinizi ortaya çıkaran makyaj önerilerini ve şıklığınızı tamamlayacak aksesuarları sizin için bir araya getirdik.

Küçük Kırmızı Elbise

Kırmızı iddialı bir renk ama Sevgililer Günününde resmi rengi diyebiliriz. Eğer klasik çizgiden ayrılmak istemiyorsanız, küçük siyah elbise ya da Sevgililer Günü’ne özel küçük kırmızı elbise giyebilirsiniz. Siyah ince çoraplar, stiletto ve bu kombine uyacak şık aksesuarlarla geceye hazırsınız! Kırmızı ya da siyah elbise giymek istemiyorsanız, pastel tonlarda daha renkli alternatifleri deneyebilirsiniz.

Yeni Bir Saç Kesimi

Riskli ama bir o kadar da heyecanlı bir hazırlık yapmak isterseniz, saçınız için uzun zamandır denemek istediğiniz bir modeli Sevgililer Günü’nde gerçekleştirebilirsiniz. Maceracı bir hazırlık size bile saçlarınıza hacim vermek için biraz kısaltabilirsiniz. Saçlarınıza bakım yaptırmak, rengini veya modelini değiştirip yenilenmek için bu romantik fırsatı kaçırmayın.

Kendinizi Spa Günüyle Şımartın

Sevgililer Günü bahane demiştik! Cildinizin bu özel güne en iyi şekilde hazır olmasını istiyorsanız, öncesindeki SPA günü için randevularınızı da hemen almalısınız. Cilt bakımı, belki rahatlatıcı bir masaj yaptırabilirsiniz. Böylece stresten arınarak tazelenmiş bir görünüm yakalarsınız. Kim böyle bir hazırlığa hayır diyebilir ki?

Deneysel Makyaja Şans Verin

Sevgililer Günü’nde makyajınızla muhteşem hissetmek için en güvendiğiniz rutininize sadık kalabilirsiniz. Eğer biraz farklılık arıyorsanız, Sevgililer Günü makyajınız için güncel akımları deneyebilirsiniz. Grafik eyelinerlar, glitter göz farları ve dudak parlatıcılarıyla rutinin dışına çıkabilirsiniz. Gözleri ortaya çıkaran bir makyaj ve nude tonları da iddialı bir seçim olarak aklınızda olsun! Tırnaklarınız için günün anlam ve önemine özel nail art modelleri deneyin ya da makyajınızla uyumlu renklere şans verin.

Parfümü Unutmayın

Sevgililer Günü’nü unutulmaz kılacak detaylar, en sevdiğiniz parfümün notalarında gizli! Teninize en yakışan parfümü ya da yeni bir alternatifi seçin, kombininiz ve o gün yapacağınız plana uygun olmasına da özen gösterin. Sonrasında hazırsınız!

Sevgililer Günü’ne hazırlanmak, kendinizi kendinden emin, güzel ve aşk ile romantizmi kutlamaya hazır hissettirmekle ilgilidir. Sevgililer Günü’nüz kutlu olsun!